Το Ξενοδοχείο2018-09-10T15:26:52+00:00

Το Ξενοδοχείο μας

Γνωρίστε μας καλύτερα

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Το HOTEL προσφέρει και ένα ιδιωτικό χώρο για επίσημα prive γεύματα ή συνευρέσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα πιο νόστιμα ιταλικά πιάτα με θέα την απέραντη θάλασσα.
BAR
BAR
Χαλαρώστε με ένα γευστικό κοκτέιλ σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει γαλήνη και ρομαντισμό, λικνιστείτε στους αισθαντικούς ρυθμούς του καλοκαιριού και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας.
ΠΙΣΙΝΑ
ΠΙΣΙΝΑ
Οι επισκέπτες που επιθυμούν να αποδράσουν σε έναν επίγειο παράδεισο πολυτέλειας και ηρεμίας στα νότια προάστια της Αθήνας ενώ βρίσκονται παράλληλα σε κοντινή απόσταση.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Δίπλα στη θάλασσα, το Grand Resort Lagonissi προσφέρει μια όαση χαράς 72 στρεμμάτων με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για παιδιά που παρέχουν τη δυνατότητα τόσο στους μικρούς επισκέπτες.

Σχετικά με μας…

Απολάυστε τη διαμονή σας

Το Hotel είναι μια όαση στην καρδιά του ιστορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Αθήνας. Εδώ η ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει το θρυλικό πάθος για την εξυπηρέτηση, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία ζωής. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, μόλις 200 μέτρα από τον κεντρικό σταθμό του μετρό. Απολαύστε μια άνετη διαμονή στα πολυτελή δωμάτιά μας.

Ανακαλύψτε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας. Απολαύστε μια υπέροχη απόδραση στο ξενοδοχείο Hotel για να ανακαλύψετε τους κρυμμένους πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς της Ελλάδας.

Το στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό και διατηρητέο κτίριο, το όποιο κτίστηκε αρχές του 18 ου αιώνα. Το αρχοντικό αυτό καπετανόσπιτο, αποτελεί ένα από τα πρώτα αρχοντικά της πόλης. Εδώ η ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει το θρυλικό πάθος για την εξυπηρέτηση, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία ζωής. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, μόλις 200 μέτρα από τον κεντρικό σταθμό του μετρό. Απολαύστε μια άνετη διαμονή στα πολυτελή δωμάτιά μας.

«To πρωινό ήταν πολύ πλούσιο, τα σαλέ πανέμορφα σε πανέμορφη τοποθεσία, το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί σε όλα πέραν του τυπικού, οι προτάσεις του ιδιοκτήτη ήταν ακριβείς και σωστές.»

TO ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

Βίντεο του Ξενοδοχείου μας

Φωτογραφίες

Δείτε τις εγκαταστάσεις μας

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.