Παραλίες

Ανακαλύψτε τις αμμουδιές

Φθάνοντας από την Ακρόπολη έως το ακρωτήριο του Σουνίου, η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσφέρει εύρος από αξιοθέατα, πολιτιστικούς χώρους, εμπορικά κέντρα, μοναδικές ευκαιρίες για διασκέδαση στην παραλιακή και ημερήσιες εκδρομές. Το HOTEL στα νότια προάστια της Αθήνας προσφέρει την ιδανική βάση για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις όμορφες αυτές περιοχές της Αττικής και τα καλύτερα αξιοθέατα στην Αθήνα, ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους για το καλοκαίρι και το χειμώνα σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο αναψυχής, ευεξίας και πολυτέλειας 5 αστέρων με θέα το Σαρωνικό.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε την ομορφότερη ακτογραμμή της Αθήνας που εκτείνεται κατά μήκος 60 χλμ. Μια γραμμή που σχηματίζει νοητά ένα συμμετρικό τρίγωνο από την Ακρόπολη, έως το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το ναό της Αφαίας στην Αίγινα. Μια περιοχή γεμάτη από πανέμορφες παραλίες και μαρίνες, αρχαιολογικούς θησαυρούς, αθλητικά κέντρα, χώρους εκδηλώσεων, συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα, εμπορικούς δρόμους, πολλές επιλογές για νυχτερινή ζωή και εστίαση καθώς και αμέτρητες προτάσεις για εκδρομές σε κοντινά νησιά. Μια περιοχή που σφύζει από ζωή και κοσμοπολίτικη αίγλη!

Φωτογραφίες

2018-08-21T16:07:20+00:00

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.